Stefanie Van Mol

Erop of eronder

IRIS VAN VLIET

Iedereen kent mij als een extraverte flirt, die leeft voor avontuur en kortstondige pleziertjes. Wat niemand weet: ik zal nooit een man dichtbij laten komen. Mezelf dapperder voordoen dan ik ben, is wat ik altijd al heb gedaan, waar ik goed in ben.

Ik had alleen niet verwacht dat híj me zou doorzien. Vanaf de eerste seconde beheerst hij mijn lichaam en ziel. Hij heeft de leiding en eist dat ik de controle afgeef: iets wat ik nooit toesta.

Als hij zijn pijlen serieus op mij richt, heb ik geen andere keuze dan te proberen hem te ontvluchten. Maar hoe kan dat als hij alles in het werk zet om me voor zich te winnen?

FINN WINTERS

Als regerend F1-wereldkampioen hoor ik me te focussen op het seizoen. Je bent pas een echte winnaar als je het jaar nadien ook de titel kunt verzilveren. Daarom ben ik van plan mijn playboybestaan voor de rest van het seizoen vaarwel te zeggen.

Of, nog één laatste avontuurtje dan.

Tot ik daarna ineens die ene roodharige dame niet meer uit mijn hoofd kan krijgen. Hoe meer ze me probeert wijs te maken dat ze alleen onenightstands wil, hoe meer ik me afvraag wat er echt in haar omgaat. Ze denkt dat ik net zoals alle anderen haar toneelstukje geloof. Niet dus.

Het enige wat ik nu moet doen is haar hart veroveren. Het is erop of eronder.

Te koop via

Meer zoals dit boek: