Stefanie Van Mol

Het ging viraal

Een sexy standalone roman van Stefanie Van Mol, de auteur van de Full Moon serie.

Ze staat op het punt om samen te werken met de man die haar schooljaren ruïneerde…

Eventmanager Isla James haar wangen branden nog steeds van schaamte als ze terugdenkt aan het incident op de universiteit. Naakt uit het raam klimmen, en vervolgens gefilmd worden door een paar studenten, was op zijn zachtst gezegd gênant. Het feit dat de video viraal ging maakte het nog veel erger. Ze verhuisde naar een andere stad en keek nooit meer achterom.

Op professioneel vlak ging het haar voor de wind, en maakte ze een succes van haar bedrijf. Terugkeren naar haar oude roots staat dus niet hoog op haar bucketlist. Maar als haar beste vriendin haar vraagt om het liefdadigheidsbal van haar familie te organiseren, geeft ze toe, ook al vreest ze dat ze dan zal moeten samenwerken met de laatste man die ze ooit nog wil zien.

…maar hij is vastbesloten haar van gedachten te doen veranderen.

Bryan Hunters grootste fout was om Isla te laten gaan die noodlottige dag. Hij was toen een domme student, maar hij is nu een veranderd man. Hij zal alles doen wat nodig is om haar terug te winnen. Nu moet hij Isla alleen nog overtuigen dat ze hem kan vertrouwen en misschien zelfs van hem kan houden.

Te koop via

Meer zoals dit boek: